 
                  Spontaan gefermenteerde en terroirgedreven kersenmede, gemaakt met Stevnsbær.
Geen toegevoegd water of gist (uitsluitend gefermenteerd met de gist en bacteriën die van nature aanwezig zijn op de kersen).
Door zowel de aard van spontane fermentaties als het gebruik van verschillende vinificatiemethoden in de uiteindelijke blend, zal deze release een groter bereik aan verschillen tussen de jaargangen vertonen dan veel van de andere releases.
-------------------------- 2021 -------------------------
Lokale kersen met 11 dagen schilcontact in de most, samen met lokale wilde bloemenhoning als enige ingrediënten. Het product is in vele kleine batches gemaakt, geproduceerd met verschillende technieken, en later samengevoegd:
Voor deze jaargang is één draad koud geweekt, één koolzuurgeweekt, terwijl de rest een normale spontane maceratie- en conditioneringfase heeft ondergaan. Ze hebben ook een kleiner deel ervan laten rusten op Franse eikenhouten spiralen. Ze werden allemaal gemengd in weloverwogen verhoudingen gebaseerd op smaak, om het beste uit alle "bandspelers" te halen.
Deze vintage is frisser en fruitiger en bevat minder oxidatieve elementen dan de release uit 2020. Bovenop een zeer heldere en geconcentreerde expressie van de Stevnsbær-kersen, krijg je waanzinnig diepe karamel- en chocoladetonen.
*Het vintagejaar geeft het oogstjaar van de ingrediënten aan*
| Stijl | : | Mead - Melomel | 
| Smaakprofiel | : | Vol & donker | 
| Brouwerij | : | Marlobobo | 
| Land | : | Noorwegen   | 
| Alc. % | : | 10% | 
| Kleur | : | Rood | 
| Inhoud | : | 37,5 cl (Fles) | 
Wij richten ons uitsluitend op exclusieve speciaalbieren.
De bieren worden stevig verpakt en verzonden via PostNL.
Hulp nodig? of vragen? Via Whatsapp zijn wij er voor je.