Exclusieve speciaalbieren! Vanaf € 75 gratis verzending
Online speciaalbieren bestellen

KLantenservice

Heb je een vraag, wij helpen je graag!

Privacybeleid

Hops & Hopes respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.

U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Hops & Hopes. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Hops & Hopes. Uw verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

Hops & Hopes behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

INGECHECKT BIJ HOPS & HOPES OP UNTAPPD

Craft bier online kopen

Wij vinden het altijd leuk om te zien wat onze bierliefhebbende klanten van onze bijzondere bieren vinden.
Voeg bij een volgende checkin van onze bieren eens als locatie Hops & Hopes toe.

Acfa2dae4c948a3074c1b36fb34954a3 640x640
3ee654469cfdb0c32e8bf68c82036f84 300x300 Peter V.

Tropical Darkness
Duckpond Brewing

4.5
9b8dee317c2596b2e0ddfeb9b0723994 640x640
Ab8f452d6a7726d5826596101b4f54ad fb 300x300 Lisa V.

Free Solo - Cherry Cruise
The Piggy Brewing Company

Lekker licht en fruitig! Niet echt een sour.

4.5
E3dff32f817dc8583420649beb286614 640x640
48499458f5be33908b0b60523f1a3d84 300x300 The Dawg

All Hail the Mighty Squeaker
Full Circle Brew Co.

4
Uniek bier aanbod

Uniek assortiment

Wij richten ons uitsluitend op exclusieve speciaalbieren.

Speciaalbier bestellen

Veilige verzending

De bieren worden stevig verpakt en verzonden via PostNL.

Exclusieve bieren

Wij zijn er voor je

Hulp nodig? of vragen? Via Whatsapp zijn wij er voor je.

Online speciaalbier kopen webshop

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

Ja, ik ben 18+
Nee
NIX18