Exclusieve speciaalbieren! Vanaf € 75 gratis verzending
Online speciaalbieren bestellen

KLantenservice

Heb je een vraag, wij helpen je graag!

Privacybeleid

Hops & Hopes respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is.

U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Hops & Hopes. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Hops & Hopes. Uw verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

Hops & Hopes behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

INGECHECKT BIJ HOPS & HOPES OP UNTAPPD

Craft bier online kopen

Wij vinden het altijd leuk om te zien wat onze bierliefhebbende klanten van onze bijzondere bieren vinden.
Voeg bij een volgende checkin van onze bieren eens als locatie Hops & Hopes toe.

B6b1b642bed8cc31c2b5ddbe6bde6b93 640x640
450bca381df2587602e267be7f4da80d 100x100 Rick

Mine Is Bigger Than Yours: Port & Bourbon Barrel Aged (2021)
To Øl

4.25
94281f849f8473f32c8ecf2fd69630ef 640x640
Bd329711c622a34ca2ccc8b45fbfe2f3 100x100 Mike L.

Black Albert (2020)
De Struise Brouwers

Vintage2020, gebotteld 18-03-2021, cremig, zacht, gebrande koffie, zoute drop, r...
4.25
Afa68abcf9811ceb1e15bfbcf888e2fd 640x640
Cca304db808341434cb5f0890b2fc8d1 Simon D.

Philantropische Geste ZWO21
Atelier der Braukunste

3.75
Uniek bier aanbod

Uniek assortiment

Wij richten ons uitsluitend op exclusieve speciaalbieren.

Speciaalbier bestellen

Veilige verzending

De bieren worden stevig verpakt en verzonden via PostNL.

Exclusieve bieren

Wij zijn er voor je

Hulp nodig? of vragen? Via Whatsapp zijn wij er voor je.

Online speciaalbier kopen webshop

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

Ja, ik ben 18+
Nee
NIX18