Exclusieve speciaalbieren! Vanaf € 75 gratis verzending
Online speciaalbieren bestellen

Other Half Brewing Co.

In 2014 richtten Sam Richardson, Matt Monahan en Andrew Burman Other Half Brewing Company op, een lokale brouwerij in New York City met een simpele missie: bieren maken die ze wilden drinken van een bedrijf waarvan ze deel wilden uitmaken.

Hun visie was om een gepassioneerd team op te bouwen dat geweldige bieren brouwde in de staat New York - en dat met moeite en bedachtzaamheid - om de 'andere helft' van de industrie te vertegenwoordigen.

Tegenwoordig maakt het team van Other Half bieren in hun brouwerij in Brooklyn. Ze zijn toegewijd om samen te werken met brouwerijen, zowel in New York als over de hele wereld, in een poging om de industrie constant vooruit te helpen en tegelijkertijd het ambacht te verheffen.

Het team van Other Half is van mening dat lokale brouwerijen een belangrijke rol spelen in hun gemeenschap, en daarom werken ze samen met deze andere gelijkgestemde brouwers en merken in lokale buurten in het hele land en de wereld, maar keren ze altijd terug naar hun thuisstaat New York en hun Brooklyn.

Land: USA USA

Website: https://otherhalfbrewing.com

Other Half Brewing Co.
Other Half Brewing Co.
Online speciaalbier kopen webshop

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

Ja, ik ben 18+
Nee
NIX18