Exclusieve speciaalbieren! Vanaf € 75 gratis verzending
Online speciaalbieren bestellen

Biercheque inwisselen bij Hops & Hopes

Heb jij een Biercheque gekregen? Bij ons kun je hem verzilveren voor exclusieve speciaalbieren

De Biercheque is een cadeaukaart die zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar en inwisselbaar is. Het leuke van deze cheque is dat je nooit meer een speciaalbierpakket cadeau geeft of krijgt waarin bieren zitten die je al gedronken hebt, of erger nog, niet echt jouw smaak is.

biercheque inleveren

Biercheque verzilveren

Heb je een Biercheque e-voucher of fysieke giftcard ontvangen. Dan kun je deze bij Hops & Hopes verzilveren. Hoe dat in zijn werk gaat is heel eenvoudig. Bestel de bieren via onze webshop en kies bij de betaalopties voor 'Cadeaukaart'. Selecteer de biercheque als betaaloptie en het saldo wordt van je biercheque afgeschreven.

Heb je minder besteld dan het saldo op jouw Biercheque, dan blijft het resterende saldo gewoon op jouw e-voucher of giftcard staan en kun je bij volgende bestelling dezelfde cheque weer gebruiken.

Heb je meer besteld dan het saldo op jouw Biercheque, ook geen probleem. Je kunt het resterende bedrag eenvoudig bijbetalen via iDEAL.

Biercheque kado geven

Wil je een Biercheque aan een bevriende bierliefhebber kado geven? Op de website https://biercheque.nl/winkel/ koop je eenvoudig een digitale e-voucher of fysieke giftcard.

Online speciaalbier kopen webshop

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

Ja, ik ben 18+
Nee
NIX18