Exclusieve speciaalbieren! Vanaf € 75 gratis verzending
Online speciaalbieren bestellen

Dark Horse Brewing Co.

Het begon allemaal in een slaapzaal op het Upper Peninsula van Michigan, waar Aaron Morse ontdekte ,dat hij in staat was om het soort bier te maken dat mensen zich nog lang na die eerste slok herinnerden. In plaats van de universiteit te verlaten voor een hokje, omringde hij zich met gelijkgestemde zielen en lanceerde hij Dark Horse Brewery in Marshall, Michigan.

Het werd gelanceerd met een toewijding aan geweldig bier en een afkeer van zo ongeveer al het andere. De waarheid is dat alles wat niets te maken had met het maken van bier en smaakpapillen wakker schudde, weinig aandacht kreeg.

Blijkt dat dat niet de gemakkelijkste weg is. Heck, je zou het zelfs een onverstandige kunnen noemen. Maar de resultaten - de opmerkelijke IPA's, de geliefde ales, de populaire sessiebieren - waren misschien niet gebeurd zonder de hobbelige reis.

Heel veel rebel, een beetje verantwoordelijkheid, een hoop nieuwsgierigheid. Het is veel om in elk bier te stoppen. Maar als je de onze eenmaal hebt geproefd, zijn we er vrij zeker van dat je het zult begrijpen.

Land: USA USA

Website: https://darkhorsebrewery.com

Dark Horse Brewing Co.
Dark Horse Brewing Co.

Bieren van Dark Horse Brewing Co.:

Bourbon Barrel Aged Plead the 5th

Dark Horse Brewing Co.

Bourbon Barrel Aged Plead the 5th

Stout - Russian Imperial

USA USA
- 11% - 35,5 cl

Untappd 4.38  (20558
x
ratings
)
4.38

Niet op voorraad

Online speciaalbier kopen webshop

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

Ja, ik ben 18+
Nee
NIX18