14% - Saison du Fermier die werd gefermenteerd in Frans eikenhout met onze Saison/lokale microflora gemengde cultuur en vervolgens werd geroosterd en gerijpt in een lichte toast van Amerikaans eiken Foedre gedurende 6 maanden.
31% - Saison du Fermier die gedurende 4 maanden werd gefermenteerd en gerijpt in een zware toast van Amerikaans eikenhout met onze gemengde Saison/lokale microflora-cultuur.
46% - Missouri Wild Blond Ale, gerijpt op een Franse eiken foedre waar we de afgelopen vier jaar stukken in solera-stijl uit hebben gehaald. Hoger zuur (base voor Fuzzy).
9% - Missouri Wild Ale die 3 jaar heeft gerijpt in Missouri Oak Chardonnay-vaten (59 gallon). Gerijpt om een rode draad te worden in dit bier of een Pulling Nails-blend.
Stijl | : | Wild Ale - American |
Smaakprofiel | : | Fris & zurig |
Brouwerij | : | Side Project Brewing |
Land | : | USA |
Alc. % | : | 6.3% |
Kenmerk | : | Barrel Aged |
Inhoud | : | 37,5 cl (Fles) |
Wij richten ons uitsluitend op exclusieve speciaalbieren.
De bieren worden stevig verpakt en verzonden via PostNL.
Hulp nodig? of vragen? Via Whatsapp zijn wij er voor je.